Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пішов на виконання вимоги «Правого сектора»про звільнення свого першого заступника Володимира Євдокимова.

Подання про відставку першого заступника міністра внутрішніх справ Володимира Євдокимова, якої вимагав «Правий сектор», вже передані до Кабміну, заявив у програмі «Подробиці» радник міністра Антон Геращенко, повідомляє «Укрінформ».

«Дійсно, він (міністр МВС Арсен Аваков - ред.) подав необхідні документи на звільнення свого заступника Володимира Євдокимова в Кабінет Міністрів», – підтвердив Геращенко.

«Впродовж цього тижня ці документи повинні бути розглянуті, має бути прийняте рішення про його звільнення, якщо Кабмін його підтримає. Ми думаємо – підтримає», – сказав він.

Нагадаємо, 16 серпня «Правий сектор» поставив 48-годинний ультиматум Президенту України Петру Порошенку у зв'язку із затриманням членів організації міліцією.

Лідер організації Дмитро Ярош зажадав звільнити одіозних представників антиукраїнських сил з посад в МВС і почати розслідування їх злочинної діяльності.

Учасників організації, яких утримували працівники МВС, відпустили. Відтак Ярош пообіцяв, що бійці «Правого сектору» залишаться на своїх позиціях у зоні АТО. Організація заборонила своїм активістам вивозити зброю, боєприпаси та вибухові пристрої із зони антитерористичної операції.