ВІДГОМІН. Донецьку обласну лікарню професійних захворювань відвідав міністр екології та природних ресурсів Олег Проскуряков разом із головою Донецької обласної ради Андрієм Федоруком та головою Державного агентства екологічних інвестицій Дмитром Гончаренком.  Саме тут на стаціонарному лікуванні перебувають 16 людей, котрі постраждали внаслідок аварії на концерні «Стирол».

Керівництво закладу запевнило, що медичну допомогу надають усім у повному обсязі, належну увагу приділяють кожному із пацієнтів. Нині стан усіх хворих стабільний, легкої та середньої тяжкості, і не викликає занепокоєння.

Міністр особисто поспілкувався з потерпілими й побажав усім якнайшвидше одужати і повернутися до своїх сімей. Олег Проскуряков наголосив, що уряд зробить усе, щоб обіцянки керівництва підприємства «Стирол» та Мінсоцполітики було виконано, повідомляє прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів.

Олег Проскуряков ознайомився також із ходом реалізації проектів за схемою зелених інвестицій, а саме: здійсненням теплосанації у Спартаківській загальноосвітній школі І—ІІІ ступенів та Орлівській загальноосвітній школі І—ІІІ ступенів Ясинуватського району, Костянтинівському ліцеї загальноосвітньої школи І—ІІ ступенів та Центрі дитячої та юнацької творчості.

Міністр докладно ознайомився зі станом  виконаних робіт щодо заміни вікон і вхідних груп, а також утеплення даху й фасадів.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»