Батальйон територіальної оборони Вінницької області, який бере активну участь у проведенні Антитерористичної операції на сході нашої країни, отримав від земляків шість відремонтованих бойових розвідувально-дозорних машин БРДМ-2. Як повідомив обласний військовий комісар Геннадій Долгашов, техніку відновлювали підприємства з обласного центру, Барського, Шаргородського і Жмеринського районів. За активну громадську позицію і патріотизм їхнє керівництво нагороджено почесними грамотами облдержадміністрації та обласної ради. Тож тепер бійці батальйону зможуть ефективніше виконувати бойові завдання і бути краще захищеними. 

А вінницькі спеціалісти мобільного госпіталю, які днями вирушають у зону АТО для ротації, повезуть у госпіталь, що функціонує як самостійна військова частина, 50 нових бронежилетів класу «4 плюс». Їх придбано за благодійні кошти, переказані спонсорами на рахунок фонду «Без кордонів». Броня пройшла необхідні випробування і буде слугувати надійним захистом для бійців. Зі слів голови облдержадміністрації Анатолія Олійника, тепер усі військові спеціалісти з Вінниччини, які беруть участь у військових діях, повністю забезпечені надійними засобами захисту.

Бронежилети виготовлені з пластин 7-міліметрової австрійської сталі, загартованої на одному з підприємств області. Вони міцніші за попередні 8-міліметрові, але легші від них на півтора кілограма.