Майже півсотні правоохоронців запаслися бронежилетами, озброєнням та продуктами харчування і виїхали в зону Антитерористичної операції. Вони змінили колег, які повернулися додому для оздоровлення й відпочинку.

Це вже четверта ротація чернігівських міліціонерів, які виїхали захищати цілісність нашої держави. Працівники відділів і служб апарату управління, Чернігівського міського відділу та міськрайвідділів області, бійці спеціальних підрозділів повністю готові до несення служби на блокпостах, патрулювання вулиць визволених населених пунктів у зоні АТО у Донецькій та Луганській областях, контролювати рух транспорту, надавати допомогу в евакуації мирних жителів із зони бойових дій.

Четверта ротація чернігівських міліціонерів захищає цілісність держави. Фото сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернігівській області

Начальник УМВС в Чернігівській області генерал-майор міліції Олег Демченко зазначив: «Рівень підготовки попередніх ротацій, відповідальне ставлення наших колег до служби, їхній високий професіоналізм уже встигли сформувати позитивне уявлення про чернігівських правоохоронців і в місцевого населення на визволених територіях, й у керівництва АТО. Я впевнений, що ви гідно підтримаєте цю традицію. Легкої служби не побажаю, в тамтешніх умовах це неможливо, але хочу, щоб ви пам’ятали: рідна Чернігівщина чекає на ваше повернення живими та здоровими».

За хвилину до від’їзду. Фото сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернігівській області

Як повідомили працівники сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернігівській області, трьох бійців зведеного загону третьої ротації було нагороджено почесними відзнаками. Олександр Бредюк отримав державну нагороду — орден «За мужність» ІІІ ступеня, а Юрій Ющенко та Анатолій Кисловець — нагороди МВС «За відзнаку в службі».