Четвертий місяць поспіль артисти «Народної філармонії» мандрують військовими частинами та госпіталями, не оминаючи дитячі будинки і біженців зі Сходу та Півдня. За цей час вони провели 74 концерти в 22 областях України, а нині готуються до заключного гала-концерту присвяченого Дню Незалежності, який відбудеться в столичному Палаці «Україна».

Свою діяльність  мистецький проект «Народна філармонія» розпочав у квітні 2014 року. До його складу увійшли артисти Майдану та інші, не менш заслужені митці, яких об’єднала одна мета – єднання України, збереження цілісності нашої держави, підняття бойового духу Української армії й активності вступу до лав Національної гвардії.  Видатні артисти України Раїса Недашківська, Фемій Мустафаєв, Ірина Кириліна, Тарас Компаніченко, Гурбан Абассов, Володимир Талашко, Леся Горова, Руслана Лоцман, гурти «Горлиця», «Тарута» та багато інших співаків, композиторів, істориків та громадських активістів вирушили в народ з просвітнім слово і українською піснею.

За цей час митці Народної філармонії разом з отцем Димитрієм, настоятелем Свято-Покровської парафії м. Боярка, об’їхали майже всю Україну, подарувавши свої виступи морякам в Одеській та Миколаївській областях,  льотчикам Вінниччини та Івано-Франківщини, танкістам з Чернігівщини, воїнам зенітно-ракетних та внутрішніх військ Харківщини, бійцями спецпризначення Кіровоградщини, прикордонникам Херсонщини та Закарпаття, а також бійцям в зоні АТО.

Окрім підбадьоруючого слова і української пісні, мистецька армія Народної філармонія передає солдатам і біженцям повні мікроавтобуси продуктів, одягу та всього необхідного, що збирають волонтери Черкащини та інших областей. Артисти дарують військовослужбовцям не лише свої пісні, а й диски, книги, передають листи від студенток та малюнки від дітей.  Як розповідає координатор проекту, співачка Руслана Лоцман, «щире спілкування артистів та військовослужбовців після культурно-просвітницьких заходів та під час смакування солдатської каші, а також  спільне виконання Гімну України – все це створює неповторну ауру добра, братерства і єдності українського народу».

До Дня Незалежності учасники «Народної філармонії» готують для українців благодійний концерт в підтримку Української армії. Під час  заключного Гала-концерту, який збере всіх найкращих українських артистів, планується презентація фільму про акцію єдності армії, митців і всього народу України.