Сьогодні «Дніпро» проведе у Копенгагені битву з місцевими «левами» у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. На кону путівка у плей-офф раунд турніру, передає ТСН.

Вітчизняні футбольні фахівці поділилися своїми прогнозами на сьогоднішній матч. І не всі експерти прогнозують позитивний результат для віце-чемпіона України.

Вадим Євтушенко: «Вважаю, що шанси команд пройти далі – 50 на 50. Не все залежить від «Дніпра», подивимося, як буде виглядати «Копенгаген». Думаю, данці гратимуть агресивніше - і тоді у «Дніпра» з'явиться шанс для проведення контратак. Це зброя, яка не раз приносила успіх команді. Але нашим буде нелегко. Вдома скандинави – вельми незручний суперник, що не пристосовується до чужої манері гри, а демонструє свій власний футбол. Їх козирі: боротьба, швидкість і непоступливість».

Віктор Хлус: «Перша гра показала, що поки це не той «Дніпро». Повинен пройти час, перш ніж команда повністю сприйме ідеї нового головного тренера. А поки вся надія на індивідуальні якості наших виконавців. Клас у дніпрян вищий, ніж у датчан, і нічия з рахунком 1:1 гостей влаштує».

Іван Гецко: Я впевнений, що «Дніпру» цілком під силу здобути необхідний результат. Головне, щоб команда показала такий же рівень фізичної та функціональної готовності, як і в першому матчі... Однак у Копенгагені буде зовсім інша гра. Якщо данці хочуть пройти далі, то вони повинні не тільки оборонятися, а й атакувати. Тим більше, перед своїми вболівальниками, які будуть гнати їх вперед. Значить, їм так чи інакше, але доведеться розкриватися. А це тільки на руку «Дніпру». Всі ми знаємо, як дніпряни люблять грати на контратаках, як вони вміють використовувати вільні зони. Для них це набагато краще, ніж зламувати щільну оборону. Думаю, що якщо хлопці Маркевича зіграють так, як повинні, то, як мінімум один-два м'ячі вони «Копенгагену» заб'ють. Ризикну припустити, що «Дніпро» виграє 2:1 і пройде в наступний раунд».

Олег Федорчук: «Сьогоднішній «Дніпро» абсолютно безпорадний в атаці, і завдання для «Копенгагена», який дуже дисциплінований, спрощується. Господарям достатньо буде зловити чужих захисників на помилку. Вважаю, матч завершиться на користь данців – 1:0».