Президентський фрак Ді Капріо до лиця. Фото: AFPЛеонардо Ді Капріо зіграє Вудро Вільсона, 28-го президента США. Фільм, в якому він виконає головну роль, буде заснований на біографії Вільсона, написаної А. Скоттом Бергом.

Актор також займеться продюсуванням картини. Ще двома продюсерами стрічки стануть Дженніфер Девіссон Кіллоран, партнер Ді Капріо по компанії Appian Way, а також автор книги про Вільсона. Хто займе режисерське крісло поки невідомо. Коли картина вийде на екрани також поки не повідомляється, повідомляє Gazeta ua.

Книга, присвячена Вудро Вільсону, вийшла друком у США 10 вересня. Біограф А. Скотт Бер , який раніше також випустив книги про актрису Кетрін Хепберн, кіномагната Семюеля Голдвіна і льотчика Чарльза Ліндберга, працював над нею протягом 12 років.

ДОВІДКА «УК»

Представник Демократичної партії Вудро Вільсон очолив США в 1912 році. Він був єдиним президентом країни, який мав докторський ступінь. У 1916 році Вільсона обрали вдруге. 28-ий президент США був противником участі країни у Першій світовій війні, проте незабаром після переобрання він прийняв рішення вступити в конфлікт заради його якнайшвидшого завершення. У 1919 році завдяки своїм зусиллям з налагодження мирного процесу Вільсон отримав Нобелівську премію миру.

Про Вудро Вільсона вже знімали фільм. У 1944 році вийшла присвячена йому картина, в якій був висвітлений період його життя з 1909 року. Тоді 28-го президента США зіграв актор Александр Нокс.