УРЯДОВИЙ КОНТРОЛЬ. Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко як куратор Київської області від Кабміну відвідав Київщину, а саме Білу Церкву. Тут він провів виїзний прийом громадян, а також зустрівся з працівниками міськвідділу міліції.

По допомогу до міністра звернулися 10 громадян. Він уважно вислухав кожного з них та запевнив, що жодне звернення не залишиться без уваги. Питання здебільшого стосувалися неналежного розслідування кримінальних справ, соціального захисту пенсіонерів-чорнобильців, збільшення кількості дільничних. Очільник правоохоронного відомства взяв усі справи під особистий контроль.

Під час візиту до Білоцерківського міського відділу міліції начальник установи Олександр Грибенников ознайомив міністра з роботою чергової частини, з технічним забезпеченням міськвідділу, системою GPS-спостережень та умовами праці особового складу.

Під час зустрічі з особовим складом Віталій Захарченко зазначив, що саме громадяни повинні давати оцінку роботи міліції.

«Акценти у роботі потрібно робити не на показниках, а на кількості та якості наданих послуг», — сказав міністр.

Він наголосив на тому, що в системі повинно бути забезпечено стовідсоткову реєстрацію всіх заяв та повне реагування з боку правоохоронних органів на всі без винятку повідомлення.

Урядовець також поінформував підлеглих про результати колегії МВС та про події на Миколаївщині, що нещодавно сколихнули всю країну.

«Не бійтеся публічно виступати проти тих, хто перетворив службу в міліції на особисту наживу. Ми повинні зруйнувати ланцюг кругової поруки. Ви повинні усвідомлювати, що на першому місці у діяльності органів внутрішніх справ  інтереси наших громадян», — цитує слова Віталія Захарченка прес-служба МВС. 

Відділ новин 
«Урядового кур’єра»