ГУРМАНОМАНІЯ. У найближчі два тижні українці зможуть наїстися досхочу за символічну плату. У Києві та Львові стартують перші українські Ресторанні cезони. Десятки відомих закладів будуть пропонувати відвідувачам фірмові авторські меню від власних шеф-кухарів. Коштуватиме сет з трьох страв 145 гривень. Любителі смачно поїсти зможуть замовити комплексний обід з чотирьох страв і келих вина на додачу. Таке «свято живота» обійдеться гурманам у 195 гривень.
Ресторани представлять палітру різноманітної кухні: від української, домашньої до високої, авторської – американську, грузинську, французьку, італійську, вірменську, турецьку, азійську тощо. У Ресторанних сезонах публіці представлять 152 страви. Очікується, що дегустаційне меню під час Сезонів скуштують понад 10000 відвідувачів. Наступного року навесні акцію проведуть у трьох містах України – Києві, Львові та Одесі. Участь у ній візьмуть 40 ресторанів.