НАМОЛОТ. Президент Віктор Янукович привітав хліборобів Київщини, Хмельниччини та Сумщини з намолотом першого мільйона тонн ранніх зернових у жнивах 2013 року.

До трударів першої області глава держави звернувся з текстом-привітанням: «Завдяки вашій напруженій та наполегливій праці благодатна земля Київщини дає щедрі врожаї. Бажаю всім міцного здоров’я, щастя і благополуччя. Добрих вам засівів, рясних сходів та багатих ужинків».

Хліборобам Сумщини Віктор Янукович побажав міцного здоров’я, щастя, добробуту та нових трудових звершень задля процвітання України. «Ваша наполеглива праця, вміла організація роботи, запровадження сучасних технологій — яскравий приклад професійного, відповідального та дбайливого ставлення до землі», — йдеться у вітанні глави держави.

Тим, хто намолотив перший мільйон тонн зернових у жнивах 2013 року на Хмельниччині, він побажав ланів міцного здоров’я, щастя та сімейного благополуччя. «Цей результат досягнутий завдяки невтомній та наполегливій праці хліборобів. Велика подяка всім, хто сумлінно вирощував та збирав урожай», — передає текст вітання прес-служба Президента.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»