ПЛЯЖНИЙ ШЛАГБАУМ. Напередодні відкриття пляжного сезону, який офіційно починається 1 червня, «Київтранспарксервіс» нарешті вирішив заборонити автомобілістам в'їзд до Гідропарку.

29 травня всі в'їзди на Венеціанський і Долобецький острови були заблоковані шлагбаумами, біля яких чергували працівники КП «Київтранспарксервіс». Про це повідомляє портал KievNews.

Як виявилося, на територію Гідропарку автомобілісти тепер можуть потрапити тільки за спеціальними перепустками. Їх можуть отримати тільки ті, хто працює на території Гідропарку.

«Пропуск видаємо лише в тому випадку, якщо ви надасте документи, що займаєтеся підприємницькою діяльністю на території Гідропарку. Грошовий внесок - 500 гривень до кінця сезону, тобто до 30 вересня. Для разових заїздів на територію острова ми пропуски не видаємо», - розповіли в КП «Київтранспарксервіс».

Але незважаючи на пропускну систему, машин у Гідропарку менше не стало. Ця загадка пояснюється дуже просто: з бравими працівниками «Київтранспарксервісу», насправді, дуже легко домовитися. Всього 10 гривень - і ваша машина може спокійно проїхати на острів.

ICTV