ВІТАННЯ

Шановні співвітчизники!

Щиро вітаю Вас з Днем Конституції України — державним святом, що уособлює новий відлік у історії нашої суверенної демократичної держави.

Послідовно та мужньо крізь віки йшов до цього визначного дня Український народ, і сьогодні ми маємо згадати всіх визначних державотворців від Володимира Великого, Ярослава Мудрого, Богдана Хмельницького, Пилипа Орлика до наших сучасників, котрі працювали і працюють над розбудовою української державності.

Конституція 1996 року стала точкою відліку нової епохи,  заклала підвалини економічних, соціальних та духовних перетворень, і вже наступного року її ровесники отримають право голосу, тобто можливість будувати таку державу, в якій жити їм та їх нащадкам.

Для успішного поступу в світовому цивілізаційному процесі нам усім потрібні підвищена відповідальність, самовіддана праця заради однієї мети — процвітання України як європейської держави.

Вірю, Конституція може згуртувати всі покоління в переконанні, що Батьківщина починається з кожного, і від кожного з нас  залежить побудова гармонійного суспільства для всебічного розвитку людини.

Переконаний, що ніхто не пошкодує заради цього ні сил, ні таланту, ні енергії.

Бажаю Вам миру та злагоди на відповідальному шляху розбудови нашої державності!

Прем’єр-міністр України Микола АЗАРОВ