У Сумах на підтримку бійців — учасників АТО стартувала благодійна акція «Бабусю, зігрій солдата».  Її ініціювали місцеві волонтерські організації. Добровільні помічники фронту звернулися до жінок обласного центру і насамперед бабусь, щоби ті вив’язали й подарували солдатам теплі речі — передовсім шкарпетки та светри. Не відмовляться волонтери від речей, що вже були у вжитку, а тепер лежать без потреби в гардеробах. Адже осінні дні і ночі стають холодними, попереду зима, тож солдати особливо потребують тепла і уваги.

Утім, активісти звернулися не лише до бабусь обласного центру, а й до дідусів та чоловіків узагалі. До них — прохання допомогти такими матеріалами, як поліетиленова плівка, брезент, поліпропіленові мішки тощо. Вони неодмінно знайдуться в гаражах, на дачах, балконах і стануть в особливій пригоді під час обладнання бліндажів, окопів, штабів.

Городяни активно відгукнулися на заклик. Найближчим часом перший вантаж буде відправлено землякам, які перебувають на території Луганської та Донецької областей.