ФУТБОЛ. Матч 22-го туру чемпіонату України між одеським «Чорноморцем» та київським «Динамо» все-таки перенесено на неділю, 31 березня. Про це заявив директор каналу «Футбол» Олександр Денисов, передає ТСН.

За його словами, вирішити ситуацію вдалося завдяки донецькому «Металургу» та ужгородській «Говерлі», які погодилися перенести свої матчі на суботу.

«Клуби пішли назустріч нашим проханням! З «Динамо» до них ніхто не звертався! Перенесення матчів «Металурга» і «Говерли» відбулося завдяки зусиллям ФФУ, Прем'єр-ліги та каналу «Футбол».

Ми діяли виключно в інтересах національної збірної України, яку чекають ключові матчі, і нагнітання обстановки деякими «товаришами» навколо перенесення гри «Чорноморець» – «Динамо» могло нашкодити нашій збірній», – заявив Денисов.

Нагадаємо, що динамівці попросили перенести матч у зв'язку з тим, що в період з 22 по 26 березня сімнадцять футболістів «біло-синіх» виступатимуть за свої збірні, а потім гратимуть в чемпіонаті на день раніше за своїх прямих конкурентів за «срібло» чемпіонату України.

Спершу Прем'єр-ліга відмовила «Динамо». Кияни звернулися до ФФУ, яка рекомендувала ПЛ вирішити питання, яке, як виявилося, залежить від згоди суперника та телетранслятора.