Жертвою зловмисників стала жителька Дніпропетровська. За її життя замовник злочину заплатив трьом виконавцям 30 тисяч доларів США. Усіх співучасників затримано, їх повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Ще в березні цього року слідчі Дніпропетровщини відкрили кримінальне провадження за фактом зникнення безвісти майстра педикюру одного із салонів краси. Правоохоронці провели слідчі й розшукові дії й вийшли на замовника та виконавців злочину.

5 листопада затримали групу із трьох осіб.

Слідчі встановили, що затримані чоловіки скоїли вбивство жінки, яку правоохоронці розшукували як зниклу безвісти. Злочин скоєно на замовлення чоловіка жертви. Замовник пообіцяв виконавцям заплатити 30 тисяч доларів.

Щоб заманити жінку в пастку, зловмисники замовили їй начебто зробити манікюр дружині одного з них. Під цим приводом жінку запросили на околицю Дніпропетровська. Застосувавши до потерпілої електрошокер, вивезли її на автомобілі до лісосмуги за містом. Там жінці завдали удар у спину гострим металевим прутом, після чого закопали в підготовлену яму.

На підтвердження виконання замовлення злочинці зробили фотознімок убитої, який пізніше показали її чоловікові. Після цього замовник злочину передав виконавцям 30 тисяч доларів США.

Усіх співучасників цього особливо тяжкого злочину та його замовника повідомлено про підозру. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомила прес-служба МВС України. 

Відділ соціально-правових питань
«Урядового кур’єра»