ПІДТРИМКА. 22 лютого в рамках телевізійного проекту «Діалог з країною» до Віктора Януковича звернулася жителька міста Антрацит Луганської області з проханням забезпечити її чоловіка безкоштовними ліками. Вона розповіла, що чоловік протягом тривалого часу страждав від серцевої недостатності й пережив серйозну операцію зі встановлення штучного клапана серця. Однак у бюджеті міста не було коштів на придбання медпрепарату «сінкумар» (підтримує роботу серця в таких хворих). Ця родина не в змозі постійно купувати дорогі медичні препарати, від яких залежить життя чоловіка, тож жінка попросила у глави держави допомоги, аби безкоштовно отримувати ці ліки.

За дорученням Президента департамент охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації та відділ охорони здоров’я Антрацитівської міської ради це звернення розглянули. Як повідомили в управлінні комунікацій з громадськістю Луганської облдержадміністрації, на придбання зазначеного медпрепарату з місцевого бюджету виділено кошти.

Як зазначає прес-служба Президента, станом на 22 березня Луганська облдержадміністрація розглянула 278 звернень, що надійшли в рамках телевізійного проекту «Діалог з країною», ще 32 перебувають на контролі голови облдержадміністрації Володимира Пристюка.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»