У нас попереду літо!  Фото надане інформаційним відділом Сумського НВО імені Фрунзе

Адміністрація та профспілковий комітет Сумського НВО імені Фрунзе традиційно щороку дбають про змістовний і цікавий відпочинок дітей працівників заводського колективу, інших маленьких сумчан та гостей обласного центру. Як повідомив директор оздоровчого дитячого центру «Чайка» Володимир Панченко, заплановано, що протягом трьох змін в мальовничій місцині під Сумами здоров’я підправлять понад 1300 дітлахів. Якщо повна ціна однієї путівки становить майже 3600 гривень, то батьки — працівники об’єднання платять 10% цієї суми.

Як повідомляє інформаційний відділ ПАТ, вже традиційно кожний заїзд присвячується новій темі. Юні відпочивальники першої зміни побачать всю багатогранність і багатство рідної України. Другої — ознайомляться зі світом кіно, табірною алеєю слави, світовими знаменитостями тощо. А під час третьої зміни дітлахи матимуть можливість подорожувати в часі — погостювати в різних століттях, дізнатися багато корисного і цікавого.

Збільшується кількість навчальних і розвивальних секцій. До спортивних і хореографічних гуртків, груп із бісероплетіння та паперопластики в цьому році додадуться уроки з виготовлення м’яких іграшок тощо. Цього літа діти гратимуть у боулінг, відвідають конеферму і за бажання покатаються на конях. Для тих, кому більше до вподоби «залізні коні», передбачені поїздки на мото- і квадроциклах. Заплановано майстер-класи з туризму, змагання з лазертагу, пейнтболу тощо. Щороку центр розширює спектр розваг.