СЕЗОН НАБЛИЖАЄТЬСЯ.  Наприкінці травня в Криму запрацює новий туристичний об’єкт, до якого можна буде дістатися лише з аквалангом за плечима, — затоплене давньогрецьке місто Акра, яке розташоване в Керченській протоці біля мису Такіль. Воно з’явилося на півострові ще наприкінці VI сторіччя до н. е. та проіснувало до IV сторіччя н. е. До наших часів у цьому підводному місті збереглися оборонні стіни завтовшки 2 метри та залишки античних будинків.

Завідуючий відділом підводної археології Чорноморського центру підводних досліджень Віктор Вахонєєв розповів, що екскурсії по Акрі будуть проводитися до початку липня. Адже саме в цей період море найбільш чисте та тепле. Крім того, саме в цей час там працюватиме археологічна експедиція, тому відвідувачі зможуть на власні очі побачити знахідки та ще й дізнатися багато цікавої інформації.

У свою чергу в Рескомі з охорони культурної спадщини автономії повідомили, що для відвідин туристів цього року підготували ще й підводний човен «Скат» часів царської Росії, що затонув біля берегів Севастополя у 1919 році.