16 жовтня о 21:15 в ефірі Першого Національного – четвертий випуск «Національних дебатів», присвячених позачерговим виборам до Верховної Ради України, що відбудуться 26 жовтня. Про це повідомила прес-служба Першого.

Традиційно на запитання громадськості, ведучих і гостей студії відповідатимуть представники чотирьох політичних партій, визначених жеребкуванням http://1tv.com.ua/uk/about/news/2014/10/07/59859. У цьому випуску участь беруть представники партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна», політичної партії «Нова політика», політичної партії «Сила людей» та політичної партії «Всеукраїнське об'єднання «Свобода».

Он-лайн-трансляцію «Національних дебатів» можна переглянути за посиланням http://1tv.com.ua/uk/live. Трансляція проекту трьома мовами – українською, англійською та кримськотатарською – буде доступна на каналі Першого Національного на Youtube за посиланням http://youtu.be/ecX0m7NuTrQ.

Ведучі «Національних дебатів» – журналістка «Голосу Америки» Мирослава Гонгадзе та Зураб Аласанія.

Проект підготовлено Першим Національним спільно з МГО «Інтерньюз-Україна», Фундацією «Суспільність», ГО «Центр UA», Інститутом Медіа Права та університетською спільнотою Campus 3.0 за підтримки програми У-Медіа, Української служби «Голосу Америки» та Міжнародного фонду «Відродження».