В одному з сіл Ужгородського району сучасні архімеди влаштували підпільний цех, у якому «клепали» цигарки. Про підпільну діяльність «підприємства» з власних джерел стало відомо співробітникам податкової поліції ГУ ДФС у Закарпатській області. Вони спільно з працівниками прокуратури області та Державної прикордонної служби припинили незаконне виробництво тютюнових виробів.

В рамках проведення операції «Акциз – 2018» встановлено, що цех діяв у ангарному приміщенні, а цигарки є відвертим фальсифікатом.

Завдяки оперативним заходам, проведеним у рамках операції «Акциз – 2018», з незаконного обігу вилучено близько 30 кілограмів тютюну, 900 пачок підроблених цигарок без акцизних марок, обладнання та фурнітуру для виготовлення підпільного товару. Загальна вартість вилученого становить півтора мільйона гривень. Подальшим розслідуванням цієї справи займатимуться правоохоронці, які розпочали її за ознакою кримінального правопорушення, передбаченого за однією зі статей Кримінального кодексу України.