Фортифікаційні споруди на лінії розмежування в Луганській області будують у плановому режимі, ліс відвантажується своєчасно та в повному обсязі. На підприємствах Донецького та Луганського обласних управлінь лісового та мисливського господарства замовлено відповідно 19,7 та 8 тисяч кубічних метрів. Загалом лісогосподарські підприємства країни вже поставили понад 34 тисячі кубометрів лісу на загальну суму 21,4 мільйона гривень.

Учора міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко інспектував заготівлю та поставки лісу на Луганщині. «Ідеться про захист країни та бійців, які боронять її рубежі. Постачання лісоматеріалів потребує узгоджених дій усіх гілок влади, сьогодні це наша спільна відповідальність», — цитує слова міністра прес-служба Мінагрополітики.

Лісові господарства не лише забезпечують військових деревиною, а й беруть участь у будівництві інженерних оборонних споруд: командних пунктів, укриттів для техніки та наших бійців. Наприклад, тільки зі Львівської області залучено 80 лісників.