Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк провів зустріч із Віце-президентом Світового банку Лорою Так, яка перебувала в Україні з візитом.

Глава уряду високо оцінив активну діяльність Світового банку в Україні та готовність допомагати вітчизняному уряду в подоланні економічних викликів, які постають перед країною у зв’язку з російською агресією на сході. У цьому контексті Прем’єр-міністр висловив сподівання на результативність міжнародної донорської конференції, яка відбудеться наприкінці року, для формування і наповнення спеціального фонду відбудови Донбасу.

Арсеній Яценюк і Лора Так обговорили також стан і перспективи реалізації економічних та соціальних реформ, які підтримуються Світовим банком, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну. 

Віце-президент Світового банку привітала досягнутий урядом України прогрес у спрощенні регуляторних процедур, що підвищує привабливість реалізації інвестиційних проектів.

Зі свого боку Арсеній Яценюк висловив розчарування стосовно відмови Верховної Ради розглядати урядові проекти податкової, соціальної та антикорупційної реформ, наголосивши на принциповій позиції уряду щодо їх якнайшвидшого ухвалення.

 Відділ новин
 
«Урядового кур’єра»