За фінансової підтримки Трастового фонду НАТО з медичної реабілітації вітчизняне Міністерство оборони організувало й провело на потужностях відомчої навчально-спортивної бази зимових видів спорту «Тисовець» табір психологічної та фізкультурно-спортивної реабілітації військово­службовців Збройних сил разом із членами їхніх родин.

Перший захід тривав з 30 квітня до 4 травня 2018 року, а наступний спільний табір для трьох десятків учасників заплановано провести 16—30 травня цього року.

Відкриття реабілітаційного центру для військовослужбовців на навчально-спортивній базі «Тисовець», що на Львівщині, відбулося наприкінці минулого року за дорученням Президента — Верховного Головнокомандувача Збройних сил Петра Порошенка. Відновлення інфраструктури та будівництво відбувалося під особистим контролем міністра оборони Степана Полторака.

Тепер цей об’єкт, запевняє прес-служба Міністерства оборони, став не лише центром зимових видів спорту міжнародного значення, а й відділом психологічної та фізкультурно-спортивної реабілітації для учасників АТО та їхніх родин.

Відділ новин
«
Урядового кур’єра»