Презентація роману Вадима Вітковського та Миколи Рябого «Вервольф. Хроніка «озброєних вовків» перейшла у благодійну акцію зі збору коштів на придбання протеза для учасника АТО, який нині лікується у вінницькому шпиталі. 

Кожний, хто придбав роман, під час автограф-сесії мав змогу долучитися до фінансової підтримки 24-річного Руслана Карпецького з Тернополя, котрий разом зі своїми побратимами мужньо захищав територіальну цілісність і незалежність України та втратив руку.

Книга вийшла обмеженим тиражем — 200 примірників і базується на реальних подіях періоду Великої Вітчизняної війни. Автори працювали над нею понад два роки. За документальну частину видання відповідав публіцист головний редактор журналу «Вінницький край» Вадим Вітковський. За художню — лауреат багатьох літературних премій Микола Рябий.  «Твір не документальний, однак ми хотіли якомога більше наблизити його до історичної правди. Роман має 16 розділів і буде цікавий сучасному читачеві тим, що чимало подій в історії минулої війни переплітається із сьогоденням України. Та війна закінчилася перемогою, і тепер ми також переможемо», — зауважив В. Вітковський.