У Росії поновлюється виробництво продукції кондитерської корпорації «Рошен» Петра Порошенка, передає УКРІНФОРМ з посиланням на українські ЗМІ. 

«Кондитерська корпорація «Рошен» Петра Порошенка поновлює виробництво на своїх російських фабриках в Липецьку і селі Сєнцово після двотижневого простою», – говориться в повідомленні.

Керівник відділу зі зв'язків із громадськістю і ЗМІ кондитерської корпорації Інна Петренко повідомила, що існуючі запаси дозволять російським підприємствам пропрацювати до кінця квітня.

При цьому, за словами керівника відділу зв'язку з громадськістю і ЗМІ КК «Roshen» Інни Петренко, рахунки фабрики в Липецьку досі заблоковані, але існуючі запаси дозволять російським підприємствам пропрацювати до кінця квітня.

Виробництво продукції «Рошен» було заблоковано в середині березня, після того, як були заарештовані рахунки «Рошену», які були відкриті в російських банках. Рішення суду стосувалося розгляду між «Рошеном» і російськими виробниками з приводу бренду цукерок "Ластівка".