Делегацію депутатів Європейського парламенту від Європейської народної партії на чолі із Сандрою Калнієте, які прибули в Україну як спостерігачі на позачергових виборах до Верховної Ради, прийняв Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк. 

Глава уряду закликав європейських парламентаріїв узяти активну участь у спостереженні за позачерговими виборами у Верховну Раду 26 жовтня: «Уряд рішуче налаштований забезпечити проведення вільних, чесних і прозорих виборів і розраховує на підтримку наших європейських партнерів».

Прем’єр-міністр обговорив з представниками Європарламенту питання виконання Угоди про асоціацію та імплементації реформ. «Україна має чіткий план стратегічних реформ, який міститься в Угоді про асоціацію з Європейським Союзом», — цитує слова глава уряду департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Депутати Європарламенту привітали нещодавнє ухвалення антикорупційного законодавства та реформи системи прокуратури. Арсеній Яценюк зазначив, що в найближчих планах уряду і реформа юстиції та судової системи з метою узгодження їх з європейськими стандартами.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»