В Одесі в ресторані «Вечірній Баку» був розстріляний 39-річний колишній «злодій в законі» Бахиш Алієв, більш відомий у кримінальному середовищі як Ваха, передає ТСН з посиланням на агентство «Прайм Крайм».

Разом з Алієвим був застрелений і його охоронець.

Як повідомляється, Бахиш Алієв був коронований в Москві в 2004 році з подачі ряду впливових грузинських «злодіїв у законі». У 2006 році був затриманий за підозрою у викраденні підприємця, який згодом був вбитий. З часом його поведінку було розцінено, як незлодійська, через що у 2007 році він був побитий і позбавлений свого титулу «злодія в законі».

Однак згодом через конфлікт, що виник між грузинськими злодіями і Дідом Хасаном, останній відновив Бахиша в правах і відправив в Україну. З грудня 2011-го по квітень 2013 року Бахиша чотири рази затримували і висилали за межі України. У листопаді 2012 року після чергової депортації Алієв зіткнувся в Стамбулі з грузинськими злодіями, які побили.

Раніше повідомлялось, що в Україну все частіше почали проїжджати «злодії в законі». Це може бути пов'язане із перерозподілом сфер впливу в колишніх республіках СРСР.