БОКС

Чемпіон WBA британець Девід Хей буде нокаутований у дванадцятому раунді. Про це заявив журналістам чемпіон світу за версіями ІBF і WBO у надважкій вазі Володимир Кличко.

- Безперечно, я отримуватиму задоволення протягом усього бою, - висловив припущення молодший з братів. - І в результаті нокаутую суперника в дванадцятому раунді. Девіду не варто шукати чергових відмовок, треба просто вийти в ринг. Хей думає, що Віталій сильніший. Тому він вибрав мене. Він сказав, що нейтралізує мій джеб. Тому я збираюся "накормити" його своїми ударами - джеб, клінч, і у результаті бомба звалиться на його підборіддя, скроню - загалом не важливо куди. Даруйте, але Девід Хей обов'язково буде нокаутований.

Проте існує імовірність, що бій з Хеєм проведе Віталій Кличко.

- Я ще відновлююся після травми, але за кілька тижнів буду готовий почати тренування. Якщо ж не зможу, тоді в ринг вийде мій старший брат, - наголосив Володимир.

Нагадаю, що нещодавно британський чемпіон світу за версією WBA у надважкій вазі Девід Хей підписав контракт на бій з Володимиром. Поєдинок відбудеться 25 червня або 2 липня нинішнього року. Серед можливих місць проведення бою розглядають футбольні стадіони в німецьких містах - Дортмунді, Гельзенкірхені і Кайзерслаутерні.