СТАТИСТИКА. Як повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор», за три доби зі столиці вивезено 9233 тонни снігу. Для прибирання снігових завалів на автошляхах міста у першу зміну було залучено 295 одиниць техніки, а у другу – 247. Крім того, задіяно 58 одиниць техніки інших підприємств Києва, в основному – самоскиди та навантажувачі.

У ручному прибиранні в першу зміну взяло учать 87 бригад (517 осіб) корпорації, а в другу зміну – 39 бригад (244 особи). Про це повідомила прес-служба КМДА.

Усього протягом останньої доби використано 943,9 тонни посипальних матеріалів:

солі – 393,3 тонн,

піщаної суміші – 540,6 тонн,

фрикційних матеріалів – 10 тонн.

За добу вивезено 6,7 тис. тонн снігу.

За словами генерального директора КК «Київавтодор» Георгія Глінського, у підприємстві наявні понад 2 тисячі тонн солі та близько 4 тисяч тонн піщано-соляної суміші. Також найближчим часом до міста прибуде ще близько 600 тонн солі.

У місці продовжуються роботи з розчищення вулиць та тротуарів від снігових завалів. Забезпеченню організації дорожнього руху та безперебійної роботи дорожників сприяє ДАІ міста.

Керівництво «Київавтодору» звертається з проханням до водіїв не паркуватися в центрі міста та за можливості утриматися від поїздок власним авто без нагальної потреби, щоб мінімізувати перешкоди дорожнім службам.