Володимир ЗAЇКА
«Урядовий кур’єр»
 (фото та відео автора)

НОВИЙ ФОРМАТ

Бажаєте одночасно побувати у Південно-Східній Азії, на Мадагаскарі, в Австралії, Африці чи Південній Америці? У відкритих вольєрах експозиції столичного «міні»-зоопарку «Екзоленд» представлені дивовижні тварини з усього світу, а деяких узагалі можна побачити вперше. 

Це і  найменші мавпочки  – карликові ігрунки, і найдовші ящірки – крокодилові варани, двоголова середньоазійська черепаха, гігантський хамелеон Парсонса та багато-багато інших представників екзотичної фауни.

Унікальна можливість побачити тварин з близької відстані в природному середовищі існування надається за допомогою новітніх технологій, які забезпечують повну безпеку і для тварин, і для відвідувачів.  А ще працює  екскурсія, під час якої можна разом з персоналом погодувати тварин, сфотографувати все, що рухається або мовчазно завмерло на мить. Тільки без спалаху!

Днями в «Екзоленді» пройшла прес-конференція, на якій керівники відомих  українських зоопарків обговорили вітчизняні  реалії та міжнародні стандарти,  позитивний досвід і проблеми сучасних  звіринців. А ви, до речі, знаєте, в чому різниця між зоопарком і звіринцем?..