НЕЗВИЧНЕ УСИНОВЛЕННЯ. Компанія домогосподарок з графства Кент у Великобританії заснувала агентство з усиновлення маринованої цибулі, повідомляє ТСН з посиланням на Metro.

Ідея відкрити незвичайну компанію з’явилась у Дайан Коннор і трьох її подруг, коли вони потрапили в скрутне фінансове становище.

Коннор розповіла про те, що вона та її приятельки придумали бізнес-модель агентства з усиновлення цибулі, коли сиділи в пабі.

«Ми обговорювали питання про те, які незвичайні предмети можна було б "усиновити" в благодійних цілях. І тут один чувак говорить щось типу "Ну, ви також можете усиновити мариновану цибулю», ─ розповіла 46-річна жінка.

Після розмови в пабі Коннор всерйоз задумалась над дещо абсурдним зауваженням, і вирішила, що ідею з усиновленням цибулі можна втілити в життя. Через деякий час Коннор з подругами зуміли роздобути статутний капітал і відкрили цибульне агентство.

Тепер на сайті компанії, яка пропонує своїм клієнтам зберегти «життя» маринованим цибулинам, зазначається, що будь-хто може допомогти маленькій цибулині почати нове, щасливе життя, замість того, щоб бути з’їденою.

Компанія надає своїм клієнтам можливість вибрати цибулину на усиновлення, після чого заповнити відповідну форму на сторінці покупки. Врятувати цибулю можна у зв’язку з якимось особливим випадком: наприклад, до дня народження друга, весілля, заручин або інших подібних подій.

При замовленні рятівник цибулі отримає сертифікат на усиновлення, фотографію щасливої (на сайті сказано, що обрана цибуля буде врятована спеціальної поліцією Розсолу), а також вітальну листівку з портретом овоча. Усиновлення цибулини обійдеться майже в 7 фунтів (близько 8 євро).