Інтерпол оголосив у розшук екс-президента Віктора Януковича, колишнього прем’єр-міністра Миколу Азарова й деяких інших високопосадовців України. Відповідну інформацію розміщено на сайті Інтерполу в розділі «Особи, яких розшукують».

Ці дані оприлюднив на своїй сторінці у Facebook і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. «Після кількох місяців із моменту звернення в березні 2014 року, аргументації й підготовки пояснень, за підготовленими запитами МВС, Генпрокуратури і СБУ спеціальна комісія міжнародної поліцейської організації ухвалила рішення, — повідомив він. — Оголошено в міжнародний розшук Інтерполу (червона картка — затримання для екстрадиції в Україну): Віктора Януковича, Олександра Януковича, Миколу Азарова, Раїсу Богатирьову (екс-міністра охорони здоров’я), Юрія Колобова (екс-міністра фінансів), Георгія Дзекона (екс-керівника Укртелекому)».

Арсен Аваков додав, що раніше було оголошено в розшук Інтерполу: Едуарда Ставицького, Сергія Курченка, Сергія Арбузова, Олександра Клименка, Андрія Ігнатова, Олександра Динника.