ФУТБОЛ. Гравці збірної України налаштовані виключно на перемогу у найближчих двох товариських матчів проти збірних Болгарії (7 жовтня у Києві) та Естонії (11 жовтня у Таллінні), повідомляє ТСН.

 «Перемога в найближчому контрольному поєдинку обов’язкова ─ слід повернути впевненість у своїх силах і повагу вболівальників. Незважаючи на те, що збірна показує непогану гру, результату немає ─ а вболівальники чекають від нас перемог. Вважаю, що кожному треба замислитися над цим, зробити правильні висновки і нарешті виграти», ─ сказав нападник збірної Андрій Шевченко

Захисник Дмитро Чигринський, вважає, що у майбутніх двох іграх важливо вже досягти якогось результату. Не якогось, а позитивного.

 «У нас дві гри з цікавими суперниками. Напевно, нам усім і кожному з нас пора почати відповідати за гру і за результат, тому що Євро-2012 все ближче і ближче.

Не потрібно дивитися на те, що збірні Болгарії та Естонії не вважаються в Європі топ-командами, потрібно стежити за своєю грою і здобути перемогу перед своїми уболівальниками. Реабілітуватися за минулі невдалі ігри», ─ зазначив півзахисник Руслан Ротань.

«Перемагати треба було і до цих матчів з Уругваєм та Чехії! Немає ніякої різниці який суперник, завжди стоїть одне єдине завдання ─ вигравати!

Злість є, є розуміння того, що програвши 4 останні матчі, відступати нікуди і треба перемагати! Приємні враження були від гри проти збірної Уругваю, але не від результату. З чехами все було гірше ... Більшість хлопців зі збірної грають на серйозному рівні, в єврокубках, вони звикли перемагати, я в тому числі. Тому сюди все приїжджають, щоб добитися результату. Він потрібен нам, щоб впевненіше почувати себе перед майбутнім Євро-2012, ці матчі - наш останній іспит», ─ вважає півзахисник Анатолій Тимощук.