НОВОБУДОВИ. Під завісу року на Одещині здали в експлуатацію кілька об’єктів, що мають поліпшити життя мешканців регіону. У Фрунзівській райлікарні після грунтовної  реконструкції відкрили хірургічне  відділення. Воно має дві операційні зали, обладнані сучасною технікою.  На реконструкцію відділення з обласного бюджету було виділено майже 11 млн грн. Тепер воно, як вважає головний лікар району Анатолій Шевченко, за багатьма параметрами не поступається аналогічним закладам обласного центру. Тож є плани відкрити тут згодом міжрайонний медичний центр.

А до села Новосавицького Великомихайлівського району буквально цими днями надійшов газ. Це стало справжнім новорічним подарунком не тільки жителям села, а й пацієнтам розташованого тут психоневрологічного будинку-інтернату.

В Яковлівці Роздільнянського району за два тижні до Нового року після капітального ремонту відкрився дитячий садок «Пролісок». Він прийняв 42 вихованці, але сільський голова вже зараз просить допомогти у відкритті додаткової групи, бо черга в дитсадку все одно залишається.

За словами голови Одеської ОДА Едуарда Матвійчука, цього року на Одещині  було збудовано, відремонтовано й обладнано майже 5 тис. об’єктів соцкультпобуту. У новому році обласне керівництво планує закупити 40 машин швидкої допомоги, а також 10 реанімобілів, яких в області зовсім немає.