Незвичайно креативна нова конструкція насадки для душа, розроблена двома талановитими інженерами, б'є рекорди продажів в всьому світі. Нині вона штурмом захоплює Україну  і тисячі людей приєднуються до руху «кращий душ».

Що робить душ таким популярним? Нова насадка запобігає потраплянню накипу, хлору та інших забруднень у воду завдяки природним мінерелам у ручці. Ці камені, зроблені з турмаліну, германію і глини, природним чином фільтрують забруднення води. Це допомагає поліпшити якість шкіри і волосся. А також запобігає подразненню шкіри, викликане вапняним нальотом. Вапняний наліт особливо шкодить людям з сухим волоссям або шкірою.

Але це не все. Душова головка Ionic Spa також знижує споживання води. Вона оснащена сотнею мікроотворів, що знижують споживання води до 60%.

«Я живу зі своїм чоловіком і двома дітьми, і кожен з нас щоденно приймає душ. Насадка для душа окупилася лише за 2 місяці використання», – розповідає щасливиця новинки.

Мікроотвори  в душі можуть збільшити тиск. Тиск в душі збільшується до 250%. Ручка містить 3 різних струмені, які дуже приємні.

"Я завжди використовував один і той же струмінь на старій насадці для душа. Тепер я користуюся 3 режимами Ionic SPA. Через 15 днів моя шкіра стала м'якшою, волосся стало пухким, м'язи розслаблені", - ділиться враженнями користуач нового душу.

 

Орест ГОРЯНСЬКИЙ
для «Урядового кур’єра»