Китайський смартфон Xiaomi Mi4, який побачив світ восени 2014 року, досі є одним з найпотужніших у всьому світі, і продається він досить непогано. Щоб зацікавити якомога більшу кількість людей, виробник повідомив днями про нові аксесуари для цієї моделі – задніх кришок корпусу, виконаних з різних порід дерева.

Наразі на Xiaomi Mi4 можна встановити кришку з білого дуба, палісандра, горіха, бамбука, чорного абрикоса і ще однієї породи деревини, яка поки не розголошується виробником. Новинки можна придбати на офіційному сайті Xiaomi або у всім відомому китайському інтернет-магазині. Кожна панель коштує всього 10 доларів США, але смартфон вона перетворює до невпізнанності: його зовнішність відразу стає багатшою і тепер вже точно відповідає потужності внутрішньої електроніки. Навіть у самого останнього «Айфона» немає таких аксесуарів.

Xiaomi офіційно заявила про свою швидку появу на українсвькому ринку в якості офіційного постачальника своєї ж продукції, так що більше не доведеться замовляти її пристрої в Китаї і молитися, щоб «пошта не зашкодила або не загубила посилку. Нагадаємо, що Xiaomi Mi4 відноситься до кетегорії флагманських смартфонів і за своїми можливостями перевершує всі флагмани 2014 від іменитих виробників.

Євромобіл