У 56 років Мадонна не припиняє доводити усьому світу, що вона – мега-зірка. Її 13-ий студійний і перший за останні три роки альбом «Rebel Heart» – яскраве підтвердження цього.

«Спершу я мала намір записати двосторонній альбом, приблизно по 10 пісень з кожного боку. Першу сторону я назвала «Бунтівне серце» – тут я помістила пісні, які представляють бунтівний бік моєї натури. З другого боку я записала романтичні пісні – це вразливий бік моєї натури», – каже Мадонна.

І говорить далі:

«Писати музику, пісні – не так уже й важко. Значно важче знайти продюсерів, здатних відсидіти з вами у студії, скільки потрібно, щоб закінчити роботу. Особливо коли працюєш із ді-джеями, які вічно зайняті і постійно в дорозі. Є також музика, в якій присутні певні компоненти, що значно ускданюють роботу над нею».

Під час запису нового альбому Мадонна також співпрацювала з відомим репером Кайні Вестом.

«Працювати з ним було весело, це ж бо Кайні, з усіма його витівками, так би мовити, власною особою. Ми удвох прагнули утнути щось таке, одним словом, струсонути людьми, розбудити їх», – ділиться співачка.

Гастрольне турне Мадонни на підтримку її нового альбому стартує 29 серпня у Маямі (Флорида). Європейська частина турне розпочнеться 4 листопада в Кельні (Німеччина). Мадонна виступить, зокрема, в таких містах, як Барселона, Лондон, Париж, Ґлазґо. 

Copyright © 2015 euronews