НАГОРОДИ. Уряд працює в напрямі підтримки молодих талановитих науковців відповідними програмами. Про це заявив перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов під час церемонії нагородження переможців конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA». За його словами, держава має сприяти працевлаштуванню молодих фахівців та реалізації кращих наукових розробок.

Вітаючи переможців конкурсу разом із меценатом проекту — Віктором Пінчуком, а також всесвітньо відомим фізиком і футурологом Мічіо Каку, перший віце-прем’єр побажав молоді не зупинятися на досягнутому і трансформувати свої ідеї у реальні проекти.

Уряд і його партнери допомагають молоді реалізувати задумане. Фото надане прес-службою першого віце-прем’єр-міністра України

«В усьому світі рушійною силою економіки є освіта, знання та нові ідеї. Запевняю, що уряд робитиме все для того, щоб кожен із вас мав можливість втілювати власні наукові розробки у життя. Уряд усіма можливими ресурсами підтримуватиме процес відродження вітчизняної науки», — цитує слова урядовця його прес-служба. 

Він також подякував меценатам, які допомагають талановитій молоді реалізувати свій потенціал. «Подібні проекти дають змогу продемонструвати всім свій талант та наполегливість. Кожен із вас — це міцна запорука майбутнього нашої держави! Знаю, що сьогоднішні учасники — кращі з кращих, обрані з понад 2000 кандидатів. Ви — національна гордість!» — сказав Сергій Арбузов.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»