«Продовжуємо політику відкритості та прозорості! Мінсоцполітики запрошує усіх охочих долучитися до розвитку системи сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування! Ідеї щодо поширення практики патронату та наставництва також вітаються!

Ваша думка важлива! Кожного з вас! Саме тому, щоб спростити і пришвидшити можливість зворотнього зв’язку, ми створили спеціальну «гугл-форму», куди можна надсилати свої ідеї та зауваження: http://bit.ly/2oBSOQu

Ми гарантуємо, що без уваги не залишиться жодна ідея. Контролем за опрацюванням інформації займатиметься мій радник Леонід Лебедєв.

Яка інформація нам потрібна найбільше:

— пропозиції змін до законодавства і не тільки, вирішення яких дасть змогу зменшити кількість дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;

— пропозиції щодо поліпшення процесу всиновлення, встановлення опіки, функціонування прийомних сімей чи дитячих будинків сімейного типу;

— будь-які інші ідеї на цю тему, які здатні змінити нинішню ситуацію на краще.

Чекаємо на ваші пропозиції до 1 листопада. Якщо бажаєте, їх можна надіслати також у паперовій формі за адресою: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10.

Наша мета полягає в тому, щоб кожна дитина жила та зростала у родині чи іншій сімейній формі виховання. Її досягнення — лише завдяки нашим з вами спільним зусиллям і небайдужості!»

Ваша думка важлива! Збираємо пропозиції щодо створення розвиненої системи сімейних форм виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.