ОХОРОНА. Громадський порядок під час новорічних свят охоронятимуть близько 20 тисяч працівників міліції та військовослужбовців внутрішніх військ. Про це повідомив начальник Управління зв'язків з громадськістю /УЗГ/ МВС України  Володимир Поліщук, передає УКРІНФОРМ.

«Правопорядок та безпеку громадян під час новорічних свят забезпечуватимуть близько 20 тисяч міліціонерів та військовослужбовців внутрішніх військ», – сказав Володимир Поліщук.

За його словами, наказом міністра 31 грудня особовий склад міліції буде переведено на посилений варіант оперативно-службової діяльності, який триватиме до 3 січня 2012 року. Зокрема, у ці дні буде максимально посилено охорону важливих об’єктів.

«Перед  правоохоронцями  поставлено завдання забезпечити громадський порядок, попередити можливі правопорушення та не допустити провокацій під час проведення святкових заходів», – заявив представник МВС.

Він поінформував, що для координації дій нарядів міліції та контролю за криміногенною ситуацією буде розгорнуто роботу оперативного штабу МВС.