Швидкісний безкоштовний Інтернет з’явився у рівненських тролейбусах. Поки що в чотирьох із 10 «рогатих», які місто закупило в Любліні. Курсують вони на одному з найдовших маршрутів — номер один.

Рівненський підприємець Богдан, що став одним із перших пасажирів, відразу перевірив, як працює мережа:

— Без збоїв, швидко, як удома! Тепер сідатиму  саме в ці машини. До того ж у салоні значно просторіше, мамам із візочками є де розвернутися.

Презентував тролейбусний «прорив» Рівненський міський голова Володимир Хомко:

— Ці тролейбуси — наш перший крок до стратегічної мети — екологічно чистий громадський транспорт. І частинка того плану дій, який ми розпочали з науково-дослідницької та проектувальної роботи разом із фахівцями Національного університету водного господарства та природокористування. Уже вжили заходів для поліпшення фінансового стану «Рівнеелектроавтотрансу»: поповнили його рухомий склад, скоротили кількість дублюючих автобусних маршрутів і за короткий час вивели міське комунальне підприємство на перше місце в Україні. Скажімо, у вересні тролейбусне управління зібрало мільйон сто тисяч гривень, тоді як торік у вересні — лише 800 тисяч. Це дало змогу вчасно виплачувати зарплату, повернути фахівців на робочі місця, отримати перспективи розвитку.  До речі, Wi-Fi роутерами маємо намір обладнати всі тролейбуси: тоді цей екологічно чистий вид транспорту стане значно привабливішим для рівнян. Усвідомлюю, що моя мрія не здійсниться за один день, але рано чи пізно ми досягнемо стратегічної мети, і у Рівному залишиться тільки екологічно чистий громадський транспорт.