ВІТАЄМО! Сьогодні нашому колезі Олександрові Біттнеру виповнюється шістдесят років, двадцять з яких нерозривно пов’язані з «Урядовим кур’єром». І за твердженням самого ювіляра, є кращими в житті. Бо дали змогу реалізувати чимало життєвих мрій, а головне — щодня дарують нові сюрпризи, пов’язані з людським спілкуванням. 

Журналістика для Олександра розпочалася з образів: перші спроби вже на факультеті найпрестижнішого Шевченкового університету неодмінно супроводжувалися поглядом через фотооб’єктив, а нині характеризується вивіреним рядком — у публікаціях Біттнера годі шукати марнослів’я, дедалі більше проявляється  вміння передбачити розвиток подій і зробити об’єктивні висновки. Це і є той випадок, коли сивина у коси, а журналістське  перо в ребро, жартують колеги. Бо Олександр у редакції — носій особливої  думки, до якої дослухаються і молодь, і досвідчені. 

Колись мама-вчителька з великим стажем і непересічним життєвим досвідом виховувала малого Сашка, а згодом і Олександра Миколайовича,  бачити в людях тільки хороше. Цього вчив і  свою доньку Євгенію, а нині є незаперечним авторитетом для двох онуків, молодша з яких ще не вміє писати, а старший усі свої помилки показує передовсім дідові — і шкільні твори виходять на «відмінно». 

Щиро бажаємо Вам, Олександре Миколайовичу,  міцного здоров’я,  творчого довголіття, шани рідних, близьких, друзів та  колег.

Ваші  урядовокур’єрці