За усталеною традицією, в Сумській об’єднаній державній податковій інспекції визначили Людину року. За підсумками 2014-го  переможцем став головний державний ревізор-інспектор відділу контролю за обігом та оподаткування підакцизних товарів Ярослав Деменко.

Такого високого визнання досвідченого фахівця удостоєно не тільки за виробничі успіхи. Ще з часу першої мобілізаційної хвилі Ярослав Вікторович  проходить службу в Сумському прикордонному загоні, а протягом трьох місяців перебував у зоні АТО на території Луганської області. За мужність і звитягу механіка-водія мобільної прикордонної застави «Суми» нагороджено грамотою Сумської обласної ради.

Вітаючи колегу з присвоєнням почесного звання, в. о. начальника Сумської ОДПІ  Олексій Полив’яний наголосив, що колектив податківців пишається працівником, який у важкий для країни час став під державне військове знамено. А голова профспілкового комітету Сумської ОДПІ Ірина Литвинова вручила Ярославу Деменку подарунок та грошову винагороду.

До слова, протягом останніх місяців сумські податківці надають активну допомогу особовому складу Сумського прикордонного загону. Зокрема вони придбали і передали 10 сучасних розвантажувальних жилетів, продуктові набори тощо.

Подякувавши за визнання і добрі слова, Ярослав Деменко побажав усім насамперед миру. Бо він добре знає його ціну.