За підсумками воєнно-економічних навчань «Концентрація – 2014» Президент Петро Порошенко доручив посилити охорону стратегічних об’єктів.

Про це повідомляє прес-служба Президента.

«Глава держави поставив низку першочергових завдань, перш за все – доручив посилити охорону стратегічних об’єктів, об’єктів критичної інфраструктури та життєзабезпечення», - йдеться в повідомленні.

Порошенко заслухав доповідь міністра оборони та секретаря РНБО. Він підвів підсумки навчань, зазначивши, що вони проявили наявність проблем у координації та взаємодії, які обов'язково необхідно виправити.

Президент звернув увагу керівництва областей на необхідність більш тісної координації дій з правоохоронними органами та Службою безпеки України.

«Принциповим завданням усіх керівників областей є проведення організаційних заходів спільно з Міністерством оборони та громадськими організаціями для покращення координації дій із захисту населення», – заявив Порошенко.

ДОВІДКОВО

Воєнно-економічні навчання «Концентрація – 2014» тривали протягом 3 діб і були присвячені вдосконаленню управління обороною в особливий період.

У навчаннях взяли участь Міністерство оборони, Генеральний штаб, керівництво Кабінету міністрів, центральних органів виконавчої влади, Рада національної безпеки та оборони, голови обласних державних адміністрацій.