Канівський союз ВДВ та Канівський полк Міжнародного союзу козацтва оголосив збір продуктів для 95-ї окремої аеромобільної бригади, яка дислокується в Житомирській області. Нині бригада перебуває поблизу м. Генічеськ Херсонської області, на кордоні з Автономною Республікою Крим. Як повідомив отаман Канівського полку Василь Спіжовий, першими зреагували Грищенецька, Тростянецька та Курилівська сільради, які привезли близько 2,5 тонни продуктів, зокрема картоплю, сало, консерви. Організатори акції висловлюють окрему вдячність канівським підприємцям, всім небайдужим жителям міста Канева та району, які активно долучилися до збору матеріальних цінностей.

Загалом для військових зібрано близько шести тонн продуктів і гроші — три тисячі гривень. За ці кошти придбано речі першої потреби. Жінки приносили також шкарпетки і рушники. ДП «Канівський лісгосп» і ТОВ «Канівський механічний завод» відправили для 95-ї окремої аеромобільної бригади дрова. ПрАТ «Миронівська птахофабрика» надало 300 літрів дизельного пального, підприємець Володимир Буряк виділив транспортну фуру.

Вантаж до самої військової частини супроводжували представники Канівського союзу ВДВ.

Уже не один рік співпрацює з Навчальним центром «Оршанець» Державної прикордонної служби України управління МВС України в Черкаській області. Розуміючи завдання, які нині стоять перед прикордонниками, правоохоронці не змогли залишитися осторонь і долучилися до загальнодержавної акції «Підтримай Українську армію». Особовий склад одностайно вирішив допомогти колегам-прикордонникам у забезпеченні необхідними засобами індивідуального захисту і переказав частину одноденного заробітку для їх придбання. Військові отримають нові сучасні бронежилети «Корсар», які їм зараз вкрай потрібні.