У вітчизняний прокат 26 лютого виходить повнометражний художній фільм «Люби мене».

Це перший спільний українсько-турецький фільм, який розповідає непросту історію кохання і стосунків двох людей, що випадково зустрілися у Києві. Чоловік і жінка належать до абсолютно різних культур, розмовляють різними мовами, але розуміють одне одного на рівні почуттів.

Українсько-турецький фільм української режисерки Марини Горбач і турецького кіномитця Мехмета Багадира Ера  «Люби мене» вже здобув міжнародне визнання.

Світова прем'єра відбулася в Монреалі. Він вже був у турецькому прокаті і його відзначено численними нагородами на 50 міжнародних кінофестивалях, зокрема призом й кінофестивалю FerFilmFestival у Косово як «Кращий фільм». І от, нарешті, фільм дістався України.

Марина Горбач, сценарист і режисер стрічки, каже, що «Люби мене» - це романтична комедія і реалістична драма одночасно, історія про справжнє кохання і перешкоди.

За сюжетом, Саша – приваблива українка – у день свого 33-річчя вирішує покласти край тривалим стосункам з одруженим чоловіком. Впавши у відчай від невизначеності, вона запрошує додому іноземця, маючи на меті завагітніти і більше ніколи його не бачити. Іноземцем виявляється молодий турок Джемаль, що перед весіллям з дівчиною, яку знайшли йому батьки, приїжджає з родичами розважитись у Київ. Несподівано Джемаль  став для Саші тим чоловіком, з яким вона  почувається справжньою жінкою. За короткий час вони потрапляють у пригоди, які по-справжньому зближують їх… Джемаль, який опинився у засніженому Києві, уперше закохується в таку ззовні незалежну й сильну, а насправді - незахищену й тендітну Сашу. Чи буде шанс у справжнього їхнього кохання?

Головні ролі виконали Вікторія Спесивцева (Жолдак) Україна і Усан Чакир, Туреччина. 

Прем’єра фільму відбудеться в Києві й Одесі. Стрічку покажуть у 22 містах України.