Близько 100 років тому Григорій Распутін, що володів здібностями ясновидіння, передбачив смертоносну вогненну бурю, яка спалить все живе на Землі 23 серпня 2013 року. Ось як описав провидець події 23 серпня 2013 року: «... Вогонь поглине все живе на Землі, і після цього життя на планеті помре і настане могильна тиша». В цей же час, за словами Распутіна, на землю повернеться Ісус Христос, щоб попередити людство про Фото, зроблені з космосу в липні, показують, що чорна діра вкрила значну частину поверхні Сонця. Співробітники сонячної обсерваторії NASA і Європейського космічного агентства вирахували, що довжина дивної темної плями – мільйон кілометрів. У цій зоні спостерігається сильне зниження температури і потужний викид у простір «сонячного вітру», який викликає на Землі магнітні бурі і масові хвороби у людей.

Читайте також:  Кінець світу відкладається … на мільярди років

Вчені NASA повідомили, що Сонце вступило у фазу максимально інтенсивної діяльності і дуже скоро Землі може досягти смертельна енергія, яка викличе потужні грози і блискавки через збурення електромагнітного поля.

Пік викиду на Землю сонячної енергії припаде на кінець серпня цього року. Розміри чорної діри в 80 разів більші від розмірів Землі.

«Вогняну бурю» передрікав і відомий голландський астроном Ван дер Меєр, який говорив, що Сонце найближчим часом може вибухнути, знищивши на нашій планеті все живе. Цю загрозу не виключають і американські вчені. Вони очікують, що «вогненний шторм», або ефект Каррінгтона, станеться вже в цьому році. Можуть загинути мільйони людей, і якщо не від вогню і спеки, то принаймні через раптове відключення електрики на всій планеті.

Раніше історики знаходили підтвердження, що Григорій Распутін спромігся досить точно передбачити смерть Миколи II, появу Гітлера, політ людини на Місяць та розпад СРСР.

ТСН