Південнокорейська компанія Samsung офіційно представила чергову новинку – один зі своїх найтонших смартфонів Galaxy A7. Як повідомляє офіційний блог Samsung, гаджет оснащений мультиядерним процесором, що складається з двох чотириядерних чіпів, двома гігабайтами оперативної пам’яті і 16 гігабайтами вбудованої пам’яті з можливістю її розширення до 64 гігабайт за рахунок карти microSD. Galaxy A7 забезпечений дисплеєм з діагоналлю 5,5 дюйма (super AMOLED) і дозволом 1280 на 720 точок. Смартфон має два варіанти – з одним і двома слотами для SIM-карт.

Galaxy A7: і якість, і дизайн.

– Ми намагалися розробити пристрій, розрахований на широке коло споживачів і йти в ногу з соціальними трендами, скомбінувавши «металевий» дизайн і високу продуктивність, – зазначив голова IT and Mobile Communication компанії Samsung Electronics Джей Кей Шин.

У відповідності з модними трендами, у новому смартфоні є дві камери з роздільною здатністю 13 і 5 мегапікселів, за словами розробників, зручні для любителів селфі: в Galaxy A7 передбачено декілька режимів автоматичної зйомки.

Нагадаємо, кількома днями раніше компанія також представила нові смартфони Galaxy E5 і Galaxy E7. Ці пристрої працюють на чотириядерному процесорі потужністю 1,2 гігагерц і мають від півтора до двох гігабайт оперативної пам’яті.

Євромобіл