Для багатьох підприємців криза - це нові можливості. Коли ринок "хворіє", багато українців починають шукати нові, нетрадиційні рішення для відкриття свого бізнесу. Так, останні пару роки в Україні розвиваєтьсякілька сервісів підбору послуг, які дозволяють по-новому подивитися на старт бізнесу.

Що таке сервіс підбору послуг?

Сервіс підбору послуг - це ресурс, який акумулює виконавців різноманітних послуг. Все, що потрібно користувачу - вибрати потрібного виконавця за певними критеріями.

Сервіси підбору послуг містять ряд характеристик, за якими сортуються виконавці, і користувачі вже самі вибирають для себе оптимальний варіант. Для когось важлива ціна, для когось - близькість до будинку або ж відгуки. Тому, у кожного виконавця послуг є свій особистий кабінет, який містить:

• Рейтинг, який формується на підставі оцінок клієнтів, які придбали послугу

• Контакти (адреса, телефон)

• Відгуки - як про компанію-виконавця в цілому, так і про їхні послуги

• Акції (додатковий стимул до того, щоб залучити клієнтів)

• Асортимент послуг.

Таким чином, сервіси підбору послуг пропонують готові сторінки і за них не потрібно так само дорого платити, як за розробку окремих сайтів.

Які можливості для бізнесу пропонують сервіси підбору послуг?

Головна перевага - це економія. На чому економить бізнес, розміщуючи свої пропозиції на сервісі підбору послуг?

1.      Просування. В інтересах самих сервісів робити все для того, щоб вони були популярними. Тому, такі ресурсидокладають великі зусилля і бюджети на те, щоб "розкрутити" себе.

2.      Розробка свого сайту - сервіси підбору послуг надають можливість розміщенняповної інформаціїдля компанії.

3.      Відсутність турбот про пошук клієнтів. Якщо компанія надає дійсно якісні послуги, то, з часом, сервіс підбору послуг забезпечить постійним припливом клієнтів.

Які формати співпраці з сервісами вибору послуг існують?

Онлайн-сервіси пропонують різні моделі співпраці. Найбільш популярними є такі:

1.      СРС - costperclick. Оплата за перехід на сторінку виконавця на сайті прайс-агрегатора послуг, перехід на сайт виконавця або показ номера телефону;

2.      CPS - costperorder.Оплата за виконане замовлення, оформлений на сайті прайс-агрегатора послуг (є обмеження по категоріям послуг)

3.      CPA - costpersale.Оплата за заявку, оформлену на сайті прайс-агрегатора

При цьому, є можливість розгляду альтернативних варіантів або їх поєднання.

Сервіси підбору послуг дозволяють запустити власний бізнес в інтернеті практично без капіталовкладень. Перейшовши безпосередньо на сайт mys.ua, ви можете самі побачити, як працює один з найбільших сервісів підбору послуг.

Контакти:

Офіційний сайт сервісу послуг https://mys.ua

Прайсагрегатор товарів https://price.mys.ua/