Телевізійники вирішили, що Новий рік — не час для винаходу велосипеда, тож залишилися вірними традиціям.

«1 + 1» запросить на святкові випуски «Вечірнього кварталу» та «Вечірнього Києва», а також покаже мультфільм «Казкова Русь». Кожна з трьох передач триватиме дві години. На каналі обіцяють також кілька прем'єрних фільмів від студії Walt Disney, назви яких поки що тримають у секреті. Крім цього, в ефір вийдуть чи не всім знайомі «Сам удома», супергеройський «Тор-2», «Залізна людина-3» і зворушливе «Холодне серце».

ТЕТ підготував глядачам власний концерт, де виступатимуть вітчизняні зірки.

На Першому Національному головною подією  стане новорічний концерт, а як бонус глядачам покажуть спеціальний випуск проекту «Фольк-music» та привітання від усіх провідних ведучих телеканалу.

«Інтер» ознаменує першу ніч року музично-розважальним марафоном на тлі проекту «Жди меня». Усе відбуватиметься в аеропорту, де в новорічну ніч через скасування рейсу застрягло багато людей, зокрема  зірки: Тіна Кароль, Олександр Пономарьов, Світлана Лобода, Олег Скрипка, Ірина Білик, Наталія Могилевська. Спочатку вони намагатимуться якось вибратися, нервуються. Але коли зрозуміють, що діватися нікуди, вирішать  відсвяткувати Новий рік просто в  аеропорту.

На Новому каналі та ICTV святкову сітку ще формують. Можливо,  на ICTV у новорічну ніч покажуть спецвипуск нового екстремального реаліті-шоу «Кріт». Крім того, ICTV покаже першу частину трилогії «Хоббіт», а наступного дня — її продовження.

СТБ спеціальних проектів до Новорічних свят зазвичай не готує, а показує відомі шоу в нічному форматі. Приміром, торік були «Х-Фактор» і «Неймовірна правда про зірок». Нині, можливо, глядачі побачать спецвипуск шоу «Танцюють усі».

Від ранку останній день року на каналі також ознаменується святковими випусками проектів «Все буде добре» та «Все буде смачно», скетчкомом «Коли ми вдома» і трансляціями кастингів «Україна має талант». Програми власного виробництва мовець вирішив розбавити ностальгічними фільмами «Новорічна дружина», «Поспішайте любити» і «Москва сльозам не вірить». А перші години нового 2015 року глядачі каналу відзначать  традиційною «Іронією долі».

«Україна» продемонструє три програми: мюзикл «Аліса в країні чудес», комедія «Ковзани для чемпіонки» і концерт. Для «Великого новорічного концерту» за участю відомих українських артистів у павільйоні спорудили сцену і встановили декорації.

Оформлення залу імітує площу невеликого затишного містечка, в якому його жителі зустрічають Новий рік. Вони катаються на каруселях, ласують вуличною їжею і, звичайно, танцюють і підспівують знаменитим артистам. Зірки у святкову ніч виконають улюблені з дитинства новорічні пісні, а також нові композиції.